Zoeken in deze blog

woensdag 12 oktober 2011

De recycled lampen van de Woonbeurs

Het is bijna half oktober en ik heb nog geen woord geschreven over de Woonbeurs van een paar weken geleden. Het was een ontzettend leuke en inspirerende dag, heel veel gezien, ik was er van onder de indruk. Het leukste zijn toch de huizen van de woonbladen zoals VT wonen, AtHome en 101 Woonideeën. Zoveel ideeën toegepast in een huis, wow. Ik kreeg zin om de hele boel thuis te schilderen en op te frissen. Inmiddels is dat wel weer een beetje weggezakt, nadat de tuindeuren en de kozijnen van de keuken fris wit zijn geschilderd. Stukje bij beetje het huis aanpakken.
In het AtHome huis hingen naast antieke glazen lampen met hele mooie spiegels ook een enorme bollamp, gemaakt van allerlei kanten kleedjes. Daar werd ik hebberig van!

Ergens anders, ik ben vergeten waar dat nu was, hing er in een Zuid-Afrikaanse stand lampen van gerecycled plastic flessen, grappig. Met flessen werd er nog meer gerecycled:
Wat een idee!In het AtHome huis een antieke lampekap in een vitrine, mooi contrast. En als er een stopcontact was geweest kon de lamp echt branden.En dan mijn eigen vondst bij de kringloop: 80 cent. Maar wat ik ermee ga doen?

1 opmerking:

  1. Ik vind die flessen echt helemaal te gek!!! Je kunt op zo'n beurs inderdaad de meest bijzondere dingen tegen komen, en geinspireerd van raken. En ik denk dan ook dat het voor jou geen probleem is om te bedenken wat je met deze lampenkap gaat doen (en dat voor maar 80ct hahaha....)
    Groetjes Helga

    BeantwoordenVerwijderen