Zoeken in deze blog

vrijdag 4 november 2011

Wildbreien:

Femke is helemaal fan van de boeken van Francien Oomen, de “hoe overleef ik ...” serie. Haar laatste boek is een totaal ander boek: Wildbreien. Leuk boek met grappige tekeningen en kleurrijke breisels om de buurt op de fleuren.

Laat ik nu laatst het eerste wildhaaksel in Arnhem spotten, een kleurrijke regenpijp in een winkelstraat. Beetje vage foto, het was al avond. De volgende dag stond er een stukje over wildbreien in de NRC next, maar dat ben ik natuurlijk allang kwijt.

Dit zijn dingen waar ik dus blij van word, dus ik ga zeker hier in de buurt wat verzinnen. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (Straks staat er in de krant een bericht: A.v.S. in V. is opgepakt tijdens een wilde actie...)2 opmerkingen:

 1. Bij ons in de regio is het wel al bekend, maar zo heel af en toe zie je weer ergens een breisel hangen, er doen maar heel weinig mensen wat mee.
  Groetjes Helga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en laat je niet oppakken he, anders kun je er 30 november niet bij zijn :-) haha

  je kunt trouwens wel de omgeving van het smidshuis alvast versieren met wildbreisels, voor jou makkelijk te doen, zodat wij het makkelijk kunnen vinden.....

  Groetjes Helga

  BeantwoordenVerwijderen