Zoeken in deze blog

vrijdag 20 april 2012

T-shirt van satijn en tricot en post.nl

Een nieuw project, van een lapje wat misschien al meer dan een jaar lag te wachten. Het was een coupon van het stoffenspectakel, te weinig voor een bloesje of jurk. Maar ik vond de kleuren zo mooi en sprankelend,ik kon het niet laten liggen. Toevallig heb ik laatst een shirtje gekocht waarvan de voorzijde geweven stof is en de achterzijde en de mouwtjes van tricot. Een idee om dus tricot te zoeken voor de achterkant van het shirt. Dan rekt het enigzins mee en het heeft een leuk effect.

Nu nog afwerken.

Een digitaal bedrukt stofje, volgens de marktkoopman

En gisteren ook een telefoontje van post.nl. Piet de Haas is dus echt verdwenen. Met excuses, maar verder niets dus. En de raad om het de volgende keer verzekerd op te sturen... Met bijna heimwee denkt ik dan dus terug aan het gewone postkantoor. Waar je je pakje afgaf en het dan veilig en wel werd verstuurd. I.p.v. de te kleine balies bij de supermarkt waar je nu je pakket moet afgeven en het in een openhangende postzak wordt gegooid.

Is het dan toeval dan dat op nu.nl stond?

1 opmerking:

  1. Wat een gaaf t-shirt!! Nu nog mooi weer om met korte mouwtjes rond te kunnen lopen :-)
    Wat erg dat Piet nu echt verdwenen is, een pakketje kan toch niet zomaar verdwijnen, daar snap ik niets van. Tros Vermist inschakelen misschien :-)

    BeantwoordenVerwijderen