Zoeken in deze blog

donderdag 28 juni 2012

Lavendel en Home and Garden

In Home and Garden zag ik (buiten hele mooie veranda's en schuurtjes met groene daken) een leuk artikel over lavendel. Bijvoorbeeld hoe je geurend lavendelzout en -suiker maakt. Na de afgelopen winter staat er nog maar één struikje lavendel in de tuin, maar dat weerhield mij niet om dit te maken. Snoeien doet groeien.

Mijn handen ruiken nu nog naar lavendel

Weven in de rondte

Romantisch kant

3 opmerkingen:

 1. Wát een leuk idee zeg! Toch maar weer lavendel planten? Trouwens... Die hangstoel op de voorkant, die hebben wij ook nog van vroeger! Als kind haalden we hem altijd van de staander; kleedje erover en we hadden een tent! O, nostalgie... :-)
  Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Antoinette,

  Wat leuk zeg .. helaas mijn lavendelplant is een hoopje droge takjes geworden anders was ik het ook wel gaan maken denk ik want kantjes heb ik zat!!! ( dat zeg ik nu wel maar zie ik weer een leuk kantje... dan koop ik weer een paar meter hihihiihi)

  Groetjes van Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor het nemen van tijd voor het delen van dit artikel, het was geweldig en zeer informatief. Het is mijn eerste keer dat ik bezoek hier. Ik vond een veel informatieve dingen in uw artikel. Ga zo door.http://www.inuwtuin.nl/buitenverlichting

  BeantwoordenVerwijderen