Zoeken in deze blog

dinsdag 4 december 2012

Oproep!

Gezocht: hobbyisten met een duidelijke mening!


Hou je van creatief bezig zijn? Bijvoorbeeld op het gebied van haken, breien naaien of kaarten maken? En ben je bovendien niet bang om je mening te geven over onze nieuwe ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tirion Creatief geeft met succes boeken uit op het gebied van borduren, haken, breien, naaien, sieraden maken, handvaardigheid voor kinderen. Een aantal bekende auteurs en merken is: Arne & Carlos, Hoooked en Zpagetti, Eline’s huis, Echtstudio, Cath Kidston, Tilda, Thea van Mierlo en Mollie Makes.

Wij willen jullie graag beter leren kennen en zijn benieuwd naar jullie mening! Daarom houden wij binnenkort een lezersavond waarvoor we op zoek zijn naar een groep hobbyisten die niet te verlegen is om zijn mening te geven over onze nieuwe ideeën en over hobby’s in het algemeen. We willen met jullie van gedachten wisselen over de uitstraling van onze boeken, over inhoud van titels en nog veel meer!

In ruil voor jullie mening, bieden we natuurlijk ook iets leuks! Je kunt tijdens de lezersavond namelijk een workshop volgen van Jorine Tieleman van de boeken Ma-ak! en Ma-ak moois! Ook krijg je na afloop een leuke goodybag mee naar huis.

Waar: Bij uitgeverij Tirion Creatief te Utrecht
Wanneer: Maandag 10 december
Hoe laat: Van 19.30 tot 22.00 uur

Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Geef je dan snel op bij promotie@defonteintirion.nl o.v.v. Lezersavond Tirion Creatief, graag ook even melden op welke website je dit bericht gezien hebt! Let op: er zijn beperkt plaatsen beschikbaar voor deze avond! Dus wees er snel bij, vol is vol!

1 opmerking: