Zoeken in deze blog

vrijdag 14 juli 2017

Slowmotion

Even laten zien... 


Zoekplaatje
Vorig weekend was ik eindelijk zover dat ik de het breiwerk van de mouwen klaar had en ik de trui verder in elkaar kon gaan zetten. Zonnetje, lekker buiten, cappucino... Ik was er helemaal klaar voor. Ik dacht de mouwen keurig aan elkaar te mazen, zodat het bijna onzichtbaar aan elkaar gezet is, in plaats van een stiksteek.

Dat mazen is gelukt. Ik had alleen niet gezien dat ik de voorkanten van de mouwen aan elkaar had gemaasd, in plaats van de voor- en achterkant van de mouwen. 

Een raar model trui.

Uithalen en opnieuw beginnen... 

Hebben jullie dat ook wel eens? ik was zo gefixeerd op het netjes in elkaar zetten van de mouwen dat ik niet zag dat ik met de verkeerde naden bezig was. Het was zo weer uitgehaald. 

Nu twijfel ik allen nog, voor de mouwen wil ik een contrasterde kleur gebruiken, misschien is jeansblauw wel leuk... of petrolblauw?


Nu nog de halsboord breien en de boordjes
van de mouwen

3 opmerkingen:

  1. Oeps dat valt dan even tegen, ik heb het ook wel eens gehad, maar weet even geen voorbeeld. Wel heb ik eens dat ik niet goed vul met een amigurumi, vooral het hoofd, dat is dan te klein en natuurlijk geen gezicht :( Veel succes met je trui en een fijn weekend, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja zoiets overkomt me vaker met naaien... breien doe ik niet zo vaak. Maar het is altijd de moeite waard om uit te halen en over te doen. Prachtig al die kleuren zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben heel benieuwd hoe die straks is als die helemaal klaar is..................liefs.Conny

    BeantwoordenVerwijderen