Zoeken in deze blog

maandag 13 mei 2019

Denemarken

Het was even stil op mijn blog, degenen die mij volgen op Instagram zagen het misschien al, ik was op vakantie in Denemarken. Voor de zoveelste keer in het voorjaar naar Denemarken, het verveeld nooit.

Een fotoblogje:

De Sletterhage Fyr, met een zee van roze bloemen

De andere kant van de
Sletterhage Fyr

Zulke bomen vragen erom om
te worden geschilderd

Daar ergens tussen de bomen stond ons huis,
gehuurd via Sol og Strand

De vuurtoren

En natuurlijk een nieuw
haakwerkje!6 opmerkingen:

 1. Hallo Antoinette
  Leuke fotoos en ik ga 1 juli met de auto naar Gotenburg naar Lofoten in hoge Noorwegen in de poolcirkel en terug via Denemarken.Noorwegen is een schitterend mooi land.2 jaar geleden tot Radvik geweest en nu stuk hoger waar het geen nacht wordt.
  Groetjes van Janny en een fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een mooie reis heb je in het vooruitzicht, ik zou graag ook wel weer eens naar Noorwegen willen, maar ja, je moet toch keuzes maken. Heel veel plezier en een goede en mooie reis!

   Verwijderen
  2. Dank je wel Antoinette,
   Noorwegen ga ik nu voor de 2e keer heen en dat land is heel erg afwisselend van natuur.Zweden ben ik 2 jaar geleden oog geweest een rondreis en dat is meer lieflijk en kilometers bomen langs de wegen waar je rijdt.
   Misschien ga je ook nog wel eens naar Noorwegen!!
   Groetjes Janny

   Verwijderen
 2. Dat is ook zo'n mooie omgeving, zijn wij ook eens geweest. Nu zitten wij in Nr. Lyngby, ook in een huisje via Sol og Strand. En hebben ook al mooie vuurtorens gezien, blijft indrukwekkend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In die streek zijn we een jaar op 10 geleden geweest, wat een stranden hè? En de kinderen vonden de snoepfabriek in Løkken zo leuk, dat we elk jaar nog echte deense snoepjes moeten meenemen. Naast de haring, de dropstengels, de hotdogsaus en bier ;-)

   Verwijderen