Zoeken in deze blog

maandag 3 februari 2020

Een stapeltje mini kroonluchtertjes, leuk om ze gelijk op te haken.Hieronder alle info m.b.t. de CAL, de prijsvraag en de workshops Lees maar even op je gemak als je geïnteresseerd bent.
 
Wat wanneer hoe met de nieuwe kroonluchters?👀
Er zijn al vele super leuke namen langsgekomen voor de nieuwe kroonluchter. Op donderdag 6 februari wordt de winnaar en dus de nieuwe naam bekend gemaakt.🥳
Vanaf 13 t/m 16 februari kan je een workshop volgen tijdens de Handwerkbeurs in Zwolle. Aanmelden kan via mail: antoinette@gehaaktekroonluchter.nl of aanschuiven als er plaats is (max. 5 personen) Kom je op de beurs en wil je het pakket kopen maar niet meedoen aan de CAL, dat kan. Voor mensen die niet op de beurs komen moeten nog even wachten😊
Vanaf 24 februari t/m 4 maart is de CAL. In de week ervoor komen de pakketten voor de cal online te staan. En op de handwerkbeurs kan je een pakket kopen voor de CAL.
24 feb t/m 4 maart CAL, elke dag komen er 1 of meer toeren online in een besloten Facebook groep. Met teksten, diagram en stap voor stap foto's.
Vanaf 7 maart zijn de pakketten online te bestellen.
Volgens mij is dit alle info die er te vertellen valt. Heb je toch nog vragen dan mag je ze uiteraard hieronder stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten