Zoeken in deze blog

maandag 1 februari 2021

Van alles en nog wat 4

Weer eens geschilderd, naar plaatjes van het internet. Ik maakte er gelijk kaartjes van, wel fijn om wat op voorraad te hebben. Het paper komt uit het Pretty Papers bloc Boho Summer en paste perfect bij de kleuren. Stempeltje t.z.t. erop en versturen maar!


Testen van garen, ik ben er nog niet helemaal uit. Gevalletje uithalen en weer opnieuw beginnen (en dat 3x of zo). De kleuren vind ik persoonlijk prachtig. Even afwachten hoe het verder haakt.Wandelingetje langs de Waal, prachtig met de ijspegels aan de takken langs het water. Hoogwater, maar ik had eigenlijk verwacht dat het nog hoger zou staan, na de berichten in de krant. Het viel nog mee, we konden er nog wandelen.

Heerlijk winterweertje.

Ik schilderde nog meer... heel veel orchideeën. Ik vergat eigenlijk foto's te maken, één vond ik wel geslaagd, maar ja, daar maakte ik ook een kaartje van en die is al lang en breed op de post gegaan. Het donkere weer van de afgelopen week, voor je er erg in hebt is het alweer te donker om met daglicht te fotograferen. Deze beauty is als patroon te koop in de webshop


4 opmerkingen:

 1. Wat een schattige kaartjes, dat vosje echt een snoepie, hoe die kijkt ook :) Mooi de orchideëen, dat kan ik nu echt niet, schilderen. Ja dat winterse weer zorgt voor mooie foto's en daarna lekker naar binnen, gezellig :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, een frisse (vooral rode) neus halen buiten en dan naar binnen voor warme koffie, heerlijk! Het was zo mooi langs de Waal.

   Verwijderen