Zoeken in deze blog

zondag 4 april 2021

Van alles en nog wat 6

Waar zal ik beginnen? 


 

Een nieuwe stapel enveloppen bedrukken, een mini drukkerijtje.
Dit keer gebruikte in “verse” Ranger inkt op een uitgedroogd appelgroen stempelkussen. Grappig dat de kleur inkt dan zo verloopt. 



Wat minder grappig was dat ik mijn mooie trui per ongeluk in de wasmachine stopte bij een stapel handdoeken in dezelfde kleur. Je raadt het al, de XL trui werd een S-je. Zo balen... 













Maar wel een goede reden om wat nieuwe bolletjes EcoPuno aan te schaffen, om mij te troosten :-).

















Mosgroen voor een effen trui, dit keer met een iets lagere hals en wat kleurtjes voor iets waarop ik nog even moet broeden.


Nu alles zo mooi uitloopt in de tuin hing ik de Valentijntjes op in de boom. Dit patroon staat o.a. op de webshop als patroon. Leuk om te haken voor jezelf of als cadeautje weg te geven.




























4 opmerkingen:

  1. Wat jammer van je trui, maar inderdaad een goede reden voor een nieuwe aankoop 😉 Laat je de Valentijntjes dag en nacht buiten hangen? Hier hebben we nu een afwisseling van hagel en sneeuw, ik zou het zonde vinden als ik nu handwerk had buiten hangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kleuren zullen iets verbleken, ik heb zelfs een paar kroonluchters die in de wasmachine passen gewassen, het blijft verrassend goed. (kort programma, 30˚C) Alleen de ivoorwitte worden eerder smoezelig, daar komt het weer een beetje in.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tuurlijk moest je getroost worden ;) dat snap ik helemaal, mooie wolletjes, ben benieuwd waar je op zit te broeden, hi hi Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen