Zoeken in deze blog

donderdag 21 februari 2013

3 nieuwe Handmade Diva's

Vorige week is het nieuwe boek “Eline's Buitenhuis” mooi op tijd naar de drukker gestuurd. Het was echt op tijd, want daarna werd ik snipverkouden en duurde het weer even voordat ik weer fris en fruitig was, zoals we dat hier in huis zeggen. Als je benieuwd bent naar de inhoud, houdt Eline's blog in de gaten, daar zal ongetwijfeld wel een sneaky preview binnenkort te zien zijn. 1 april (geen grapje) ligt het in de winkel.

En wat ik heel leuk vind: de cover is op het laatste moment aangepast. Nu past het perfect bij de vrolijke inhoud van het boek.

Arda's kussens, Eline's folklorevogels en mijn kleed 


Een paar dagen geleden kreeg ik deze drie nieuwe boekjes toegestuurd. Ik had ze ergens in december gelay-out, maar nu zijn ze dus gedrukt en liggen per 1 maart in de winkel. En ze zijn leuk geworden!

Even een kleine preview:

Als eerste: Petra's eerste boekje, Stitch by Stitch. Heerlijk retro, zonder dat het stoffig is. Mooie kleurtjes en als je geen borduurfan bent zou je het toch worden, omdat het allemaal fris, simpel en toch stijlvol is.Folklore borduursels


Zoekplaatje: wie heeft er een handje meegeholpen?

Als tweede: Anneke Radsma's compleet met kralen. Heel wat anders dan de voorgaande boekjes, maar het past wel is deze serie.
Mooie combinatie van blauwtinten en parelmoer
En als derde: Sanne van Can met Knitting in Style. Allerlei homedeco spullen die gebreid zijn. Breiwerken met superfijne of juist megadikkebreinaalden. Mijn favoriet is het Pied-de-poule kussen. 


Warm geel als contrasterende kleur voor de achterkant
4 opmerkingen:

  1. Geweldig mooi allemaal! Ik heb nu Eline's 'kerstboek' uit de bib: zo mooi en tof, wil ik nog wel kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie boeken Antoinette! En zooo leuk dat 'we' op die mooie cover staan van Eline, apetrots, jij?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie hebben weer vreselijk hard gewerkt!!! Geweldig leuk al die nieuwe boeken. Moeilijk hoor dat zoekplaatje.....ik zou het niet weten :-)......ik loop wel naast mijn schoenen hoor, zou je ook moeten doen, loopt zo lekker :-)

    BeantwoordenVerwijderen