Zoeken in deze blog

dinsdag 7 mei 2013

Weer terug van weggeweest

Ik heb mijn blog schandalig verwaarloosd de afgelopen weken. Eerst was ik druk met allerlei klussen en met de Eline's Huis agenda 2014. Net op tijd af voor we met vakantie gingen. Een beetje stressen was het wel. Maar alles wat af moest zijn was ook netjes af. En nu zijn we terug van een heerlijke week in Denemarken.

Nu had ik één boek, een stapel tijdschriften, mijn sokkenprojectje en nog een beetje haakwerk meegenomen naar het vakantiehuis, maar daar is weinig van terecht gekomen. Geeft ook helemaal niets, want gewoon niets doen is op z'n tijd ook goed voor een mens.

En wat doe je nog meer op vakantie (behalve hele lange strandwandelingen en de boodschappen)? Je bezoekt b.v. Kopenhagen, je kijkt eens rond in Nykobing en Holbeak, je eet een smorrebrødje of een risted hotdog. Je bezoekt de Calsberg brouwerij en zit 's ochtends om 11.30 uur aan het bier. Je kruipt eens in een hunnenbed. De schone en strakblauwe luchten, de fazanten die voor je uit wegvliegen. Het nieuwsgierige vosje wat we zagen langs het weggetje bij huis. Mooi toch?

Natuurlijk zag ik onweerstaanbare dingen die ik wel moest kopen.
Wasknijpers met de naam “storm”, heel stevig en groter dan de gewone wasknijpers. Een beker van mijn favorite merk Ittala. Nieuwe hardloopkleding voor van de zomer. Mooie gekleurde wol. En een lekker stukje zeep.

Pas toen ik thuis alles uitpakte zag ik dat alles in blauw- en groentinten was. Grappig dat je dat pas later ziet, terwijl ik niet op zoek was naar spullen in die kleuren.

 

Zelfs het touw van het strand past erbij

2 opmerkingen:

 1. Welkom terug Antoinette!
  Zo te lezen heb je het wel naar je zin gehad daar in Denemarken!
  Ben je weer lekker uitgerust en klaar voor alle nieuwe projecten? Die zullen er vast wel zijn hahahaha
  Groetjes van Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, er lag een aardig pakketje werk op mij te wachten, er komen nog een heleboel leuke producten op de markt, komend najaar!

  En jij zit zo te zien op je blog, ook niet stil :-)

  BeantwoordenVerwijderen