Zoeken in deze blog

dinsdag 11 juni 2013

Shamballa

Onlangs kreeg ik voor mijn verjaardag (naast een heleboel andere mooie, lieve en leuke cadeautjes) twee boekjes, waarvan één van Petra. Naast het Handmade Divas boekje Stitch by Stitch maakte Petra een boekje vol met hele leuke armbandjes, om te knopen, rijgen of gewoon, van repen stof.

Femke wilde het ook eens proberen en de eerste knopen werden mopperend gelegd, want als ze het niet snel genoeg gaat... wordt ze erg ongeduldig. Ze had de slag snel te pakken en maakte in een paar uurtjes 3 armbandjes. Gezellig, zo zaten we samen te frøbelen.

Ik bleef steken bij twee, een lichtblauwe en een naturel. De volgende uitdaging wordt een geknoopt armbandje, met rood, groen en rose, inwatermeloen-kleurtjes. Zeer verslavend. Pas op!Chinese kralen van hout en matglazen, transparantie kralen

Inmiddels heeft Femke er 5 gemaakt3 opmerkingen:

  1. Wow, wat leuk zeg! Wat zijn jullie productief geweest, en gezellig om samen iets te maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja leuk die armbandjes, en dat te bedenken dat Macramé uit de jaren 70 komt haha. Ik heb deze techniek in een heel oud boekje staan van Macramé , kan je zien dat al het oude weer zijn terugkeer heeft net als die Neon en pastel kleurtjes uit de jaren 80. Leuk!!!
    Groetjes ut Fryslan Ljouwert , Hendrika

    BeantwoordenVerwijderen