Zoeken in deze blog

maandag 26 september 2011

Herdruk van Songbook en Nostalgia

Nog een nieuwtje, Marianne Design laat twee blocs herdrukken: Songbook (PK9075) en Nostalgia (PK9074). Twee blocs die in mei en juni 2011 op de markt zijn gekomen en heel snel uitverkocht waren. Nostalgia staat vol met schattige poësie plaatjes, rijmpjes en gedichtjes in originele handschriften. Songbook is iets soberder van kleur, met kinderliedjes en muzieknoten. En met een paar vellen met mooie silhouetten van dansende, zingende en muziek makende kinderen, een beetje in de stijl van Rie Cramer. Als je dan ziet wat sommige kaartenmaaksters er van maken: knap!

Het was erg leuk om van twee vooroorlogse poësiealbums een Pretty Papers Bloc te maken. Die meisjes van toen hebben met keurige handschriften in de albums geschreven, een mooi poësie plaatje erbij gezocht en het zo af gemaakt. Dat is toch veel leuker dan de vriendenboekjes van nu?











2 opmerkingen:

 1. Laat ik nou toevallig vorige week zo'n Songbook-bloc gekocht hebben in een klein, lokaal winkeltje! Vind 'm reuze leuk. Die andere kende ik nog niet.
  Mijn dochters hebben zowel een vriendenboekje als ook een poezie-album (komt vast omdat ik die poezie-albums ook veeeeeeeeeeeel leuker vind), gelukkig vinden ze het zelf ook wel erg leuk.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wist niet eens dat jij deze onwijs leuke paperblocs had ontworpen !!! Supergaaf dat ze nu weer herdrukt worden, dat gebeurd toch niet zo vaak!
  Groetjes helga

  BeantwoordenVerwijderen