Zoeken in deze blog

dinsdag 6 september 2011

Kussen met cirkels

Tot mijn grote verrassing staat het slingertje van papier op het blog van VT-wonen. De VT-wonen waar ik al jaren abonnee van ben, die heel regelmatig wordt ingebladerd als ik eens geen inspiratie heb voor het werk. Die VT wonen die op stapels liggen en zelden worden weggegooid. Wie had dat ooit gedacht...

Eindelijk is het kussen met de cirkels af. Nog een beetje opgeleukt met kralen en borduursels. De achterkant van het kussen sluit met verschillende bandjes. 

De 3 kussens maken de bank een stuk vrolijker. Het geborduurde kussen komt (hoe kan het ook anders) uit Eline's Huis en is geborduurd door mijn moeder en zus Janine. Het Granny kussen is een eigen creatie en kleurt mooi bij de rest.
2 opmerkingen:

  1. Het kussen van Eline's huis staat ook op mijn to do lijstje. Het gaat er snel van komen denk ik, ik vind hem heel mooi! Zo'n granny kussen heb ik ook net gemaakt en dat kussen met die rondjes vind ik prachtig! Ben blij dat ik je blog gevonden heb, heel leuk! groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om 3 totaal verschillende kussen bij elkaar te hebben, hoe verzin je het toch? Zelfs de achterkant met de lintjes is leuk, kun je hem nog andersom neerleggen ook! Uiteraard vind ik het Eline kussen wel heeeeeeeeel erg leuk :-)....hoe zou dat toch komen?
    Groetjes Helga

    BeantwoordenVerwijderen