Zoeken in deze blog

donderdag 1 december 2011

The day after...

Het was een heerlijk, gezellige dag gisteren, eindelijk bijna alle dames van het team bij elkaar. Dat is toch bijzonder omdat je wel elkaars werk bewonderd via allerlei blogs, maar elkaar niet of nauwelijks ziet.

Kijk eens op het blog van Frences, zij heeft als eerste al foto's en een hele leuke workshop op haar blog gezet. Onder andere hoe je onderstaande kerstboom en placemat met muziekpapier maakt. Leuk!!

Links Frences kerstboom en placemat, rechts Hanny's kerstster


Vanochtend even mijn spullen opgehaald in het Smidshuis, daar zat Ria al plannen te maken om de smederij in te richten. Nu is er weer ruimte om alles anders neer te zetten, voordat de kerstbrocante op 16 en 17 december begint. Als je er niet bij kon zijn bij de bookparty dan kan je de kersttafel nog bewonderen tot die tijd.

Nog een paar foto's van de baksels, (dank je wel Femke!), de tafel en de kerstboom uit het book, maar nu op de achterkant van een kast. Ook leuk om thuis op een deur te maken. Volgende keer neem ik een echt fototoestel mee, want de rest van de foto's zijn helemaal niet scherp. Gelukkig zien we binnenkort vast de foto's van Joost de Wolf, de fotograaf van het boek.


4 opmerkingen:

 1. Ik zit ook nog steeds na te genieten!!! En als ik deze foto's dan weer zie....geweldig. Ga meteen even bij Frences bloggen.
  En Femke bedankt voor je heerlijk baksels, het zag er prachtig uit en smaakte zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig feest. Jij en Femke ontzettend bedankt voor de heerlijke en super-mooie baksels. En A, dank voor je mooie slingertje en natuurlijk de tent.XE

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat was het een heerlijke dag! Ik vond het zo leuk om je te ontmoeten :-) En ben heel blij met je mooie slingertje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was leuk jullie ontmoet te hebben en al jullie maaksels in het echt te bewonderen!
  Wat schitterend allemaal!!! Ik heb genoten!
  En ik heb begrepen, dat je dochter al het lekkers heeft gemaakt (even mee gesproken). Erg leuk, mooi en lekker! Heel knap!
  Het was een supergezellige middag!

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen