Zoeken in deze blog

woensdag 21 december 2011

Nog meer slingers en iets heel handigs...

Bij Ingthings zag ik hoe je deze ballontjes vouwt (kijk bij 12 december). En bij de Flow van december zit heel mooi (en geschikt) inpakpapier waarmee je deze bolletjes kan vouwen. Lekker pietepeutig vouwwerk, het opblazen is nog hel leukst. Ze zijn met een lange naald en een dunne draad tot een slingertje geregen. Tussen de bolletjes zijn vlaggetjes geplakt van gedessineerd Hema plakband.

Eline's Winterhuis vak


Van Marianne kreeg ik (naast een tasje gevuld met lekkers van volgens mij de beste bakker van Apeldoorn) de magneetmap, speciaal voor de Creatables. Zo handig! Nu liggen ze niet meer in een doosje te slingeren maar zijn ze overzichtelijk opgeborgen. Geen gegrabbel uit een doosje waar ik ze tot nu toe bewaarde. Top! In januari 2012 liggen deze mappen in de winkel.
Klein stukje uit de januari 2012 mailing


Het vilt zit nog in de uitdrukgaatjes

2 opmerkingen:

  1. En wederom verras je me weer met een paar door mij gemiste blogitems, en echt waar alles wat jij maakt is zooooooo leuk! En ook de gevouwen ballonnetjes aan een slinger, ik vind het super! Ik kan me herinneren dat ik vroeger wel eens zoiets gevouwen heb (toen ik nog origami deed) en zeker als je dan gaat blazen...plop...en het springt open, ja echt heel leuk. En jij bedenkt dan natuurlijk dat je er een slinger van kunt maken, ik had het kunnen weten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Antoinette, ik wilde je mailen om je te bedanken voor je Secret Santa-cadeaus, maar zag geen adres vandaar dat ik het hier doe. Je pakje kreeg ik vanavond van de buren, erg leuk! 'n Fijn receptenboek en ook lief dat je hier en daar nog een briefje tussen de pagina's gestopt had. Je bijzondere ballenslinger, uil en andere creaties vind ik ook heel leuk. Wat een hoop werk heb je ervan gemaakt & aan gehad! :) Hartstikke bedankt i.i.g.!
    Groetjes, Marjelle

    BeantwoordenVerwijderen