Zoeken in deze blog

vrijdag 23 december 2011

Tasje voor Thirza

Bij de buren is vorige maand weer een kindje geboren, een meisje: Thirza. Het is hun elfde kind, dus kleertjes, speelgoed en dat soort dingen zijn er al in overvloed. Een persoonlijk tasjes met haar naam is misschien net zo leuk.

Dit keer het laatste restje van de eerste serie stof van Eline's Huis gebruikt. Met een gehaakt vlindertje en een randje van pompom band uit India (dank je wel Hanny, het kleurt ook perfect bij deze stof!)


De naam “Thirza” is gestempeld.


6 opmerkingen:

 1. Wat een dot van een tasje, zijn echt leuke hebbedingetjes. Een piepklein ienemienie minpuntje.......ik had toch wel verwacht dat je de naam echt zou borduren.....hahahah.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal de volgende keer (bij kindje nummer 12, als het een meisje is) het borduurwerk bij jou uitbesteden, dat is je wel toevertrouwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahah....dat doe ik graag voor je, dat weet je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig tasje is dat geworden!
  Fijne dagen!
  XXX Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtig tasje. hoe heb je dat gestempeld, althans met wat? Is dat speciaal voor op stof? Het ziet er i.i.g. erg mooi uit.
  groetjes astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Astrid, ik heb Stazon watervaste inkt gebruikt, dat blijft redelijk goed, ook na een wasbeurt. Groetjes, Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen