Zoeken in deze blog

vrijdag 17 juni 2016

Daar is ze weer...

De verhuizing is achter de rug en inmiddels hebben zijn we hier al aardig gewend. Ik hoop zo langzamerhand het bloggen en handwerken weer op te pakken, ik heb het gemist.

Even twee plekken in ons huis showen. Ik heb een bijkeuken, met daarin de wasmachine, -droger en de diepvries. Ik ben zo blij met de bijkeuken. De was kan heerlijk buiten drogen. Nu alle was- en schoonmaakmiddelen in het licht staan, is het een vrolijk geheel geworden, met de emaille borden die ooit in de keuken hingen.

Tja, dat ik van sommige flessen er 3 dezelfde had...
daar kom je alleen tijdens een verhuizing achter.
Natuurlijk het eenzame sokkenmandje op de plank.


























Gisteren was het een dagje voor de boormachine. Schilderijen, het rekje in de bijkeuken, de barometer, een spiegel, het een en ander werd opgehangen. Ook kreeg de Uten Silo een plek. Zo leuk, kon ik het eindelijk vullen met alle scharen, pennen, potloden en dingetjes die ooit op mijn bureau in bakjes stonden. Bakjes weg, alles netjes geordend. Helemaal zoals ik het voor ogen had. Nu de rest nog, er staan nog een paar dozen te wachten.


Zoveel scharen!























Nu de rest nog opruimen



























Wordt vervolgd!

 


3 opmerkingen:

 1. Mooi de Uten Silo, ziet er strak uit. Heel veel geluk in je nieuwe huis. Heerlijk hè om al je spullen weer uit te pakken en min of meer weer opnieuw te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig om alles weer opnieuw en praktisch in te richten.
  Ik ben jaloers op je Uten Silo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om zo bezig te zijn in je nieuwe huis!! Benieuwd naar nog meer plaatjes! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen