Zoeken in deze blog

maandag 15 september 2014

Knuffels

Alweer een poosje geleden kreeg ik een spoedopdrachtje. Ik kreeg een A4-tje met verschillende oogjes, neuzen en monden en daarbij passend mocht ik knuffels maken, een stuk of 4, naar eigen inzicht. De badges van deze gezichtjes waren toen nog niet in Nederland, maar de knuffels moesten wel zo snel mogelijk worden gemaakt, zodat als de badges binnen waren, ze gelijk op de gezichtjes konden worden gestreken. Een hele leuke opdracht dus!

Zo gingen ze op de post
 

Ik maakte ze met oude en nieuwe lapjes, in voornamelijk groen en oranje tinten. Niet echt iets specifiek voor jongens of meisjes.

Links het konijn van Arda, uit “Leuks met Lapjes

Twee kleine monstertjes 

Ik maakte ook nog een uiltje, als een variatie op Eline's uiltjes, uit de Collectables serie.

En zo gingen ze op de post, naar Pronty. Waar ze nog even met de strijkbout werden bewerkt. Lief zijn ze zo hè? De badges zijn voor winkeliers te koop bij G. Brouwer, voor ons, particulieren, moeten we maar eens goed kijken op de markt of bij goed gesorteerde stoffenwinkels. Zo maakt je in een handomdraai knuffels met hele grappige gezichtjes.

Met hun nieuwe gezichtjes


 


5 opmerkingen:

 1. Leuk geworden zo'n hele familie! En erg grappig die gezichtjes zo. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er weer leuk uit Antoinette.... leuke ideeen weer.... Vandaag viel hier een mooi gevulde enveloppe in de bus, super bedankt ..... Ben er erg blij mee.....
  Groeten Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een dotjes....gaaf hoor. Vandaag kwam je pakketje binnen, zooo leuk. Dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen