Zoeken in deze blog

woensdag 4 februari 2015

Onthaasten en nieuwe trends

De afgelopen weken waren druk, maar wel van het leuke soort druk, veel geregel, veel werk (een paar hele leuke opdrachten van Marianne Design), Lennie Flennerie spullen maken, filmpjes schieten. De dagen vlogen om. Van bloggen hier op mijn persoonlijke blog kwam maar weinig.

En zoals dat dan wel vaker gaat (bij mij dan) zit ik daarna in een soort dipje. Niet depressief of zo, maar gewoon even niet meer weten wat ik zal gaan maken. Werk zat op dit moment, maar het is goed om je toch ook even te ontspannen. Met het breiwerk... Fijn naar buiten koekeloeren en rustig breien. Kopje thee erbij. 

 

En dan blader ik vaak door mijn fotoalbum op de iPhone. Was ik helemaal deze foto's vergeten. 

Op de Creativeworld heb je ook het trendplein. Ik zou zeggen, haal je weefgetouw maar van zolder en oefen maar met de macramé knopen, groene vingers gaan goed samen.Dozen, blokken hout, zakken, vanalles wordt als
basis voor weefwerkjes gebruikt

Groene vingers


Mix van allerlei garen en materialen

Spetters en stempelen

Lucifersdoosjes en andere doosjes als basis

Stokjes, vilt, lontwol
6 opmerkingen:

 1. Ik zag het macramé weer voorbij komen... heerlijk van vroeger... je ziet alles komt weer terug....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het mooi! Dat is echt jeugdsentiment :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi!! Macramé: zo leuk dat dat weer terug komt. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ken je de film Dark shadows? Beetje aparte film maar veel van de jaren 70 komt er in terug waaronder een hele hobby kamer vol met macramé. Ik vond het zelf ook leuk om te doen destijds. Dus leuk om die plaatjes weer te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ken je de film Dark shadows? Beetje aparte film maar veel van de jaren 70 komt er in terug waaronder een hele hobby kamer vol met macramé. Ik vond het zelf ook leuk om te doen destijds. Dus leuk om die plaatjes weer te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig! Ik was net van plan om mijn tafelweefgetouw te koop te zetten, daar zal ik dan maar even mee wachten en weer gaan weven. En macramé, je wilt niet weten hoeveel plantenhangers ik gemaakt en verkocht heb! Lang geleden, in Frankrijk. Leuk idee, ga ik ook nog een keer doen.

  BeantwoordenVerwijderen