Zoeken in deze blog

maandag 11 april 2016

Enveloppen

Het begint een beetje saai te worden. Er komt maar weinig creatiefs uit mijn handen op dit moment. Af en toe breien aan mijn trui, een kaartje maken, maar daar blijft het ook wel bij.
 

Over 2 maanden is de verhuizing, dus hier op zolder begint het er ongezellig uit te zien. Mijn boekenkast is voor de helft opgeruimd en in dozen gepakt. De andere helft van wat er nog staat is nodig voor de administratie of zijn de dingen waar je toch regelmatig naar grijpt, zoals handwerkboeken.

10 notitieboekjes...
Soms kom ik toch wel hele leuke dingen tegen, oude foto's, briefjes van de kinderen, rapporten van de lagere school, stapels werkstukken van de MTS. Het blijkt dat ik een stapel notitieboekjes heb, dus voorlopig is er een stop op het kopen van leuke boekjes. En letterproeven. Boeken waarin hele letterfamilies staan, netjes geordend, als romein, cursief, bold. Tja, wat moet je ermee? Als ik op zoek ben naar een leuke lettertje voor het een of ander kijk ik wel op dafont.com.

Dus ik maakte een stapeltje enveloppen van een letterproef. Mooie grafische dessins, vergrijsde kleuren. Snel en simpel te maken met sjablonen van o.a. Pronty of een zelfgemaakte sjabloon van karton. Adressticker er op en klaar voor verzending!


3 opmerkingen:

  1. Kringloopwinkelen in je eigen huis ;-)
    Je enveloppen zijn geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk die enveloppen! En herkenbaar van de notitieboekjes. Ik weet niet precies hoeveel ik er heb maar wel veel:-)

    BeantwoordenVerwijderen