Zoeken in deze blog

donderdag 5 januari 2017

Papieren bloemen

Een poosje geleden kreeg ik van Eline prachtig gekleurd crêpepapier. Heel stevig van structuur en toen ik op dit blog de pioenrozen zag was ik helemaal om. Elke vrij momentje zit ik tegenwoordig niet meer te breien of te haken maar maak ik papieren bloemen. Heel verslavend. Bloemblaadjes knippen, uitrekken, opbollen, omkrullen, randjes bewerken en dan de losse blaadjes tot één mooie bloem lijmen. 

Inmiddels heb ik de eerste bestelling ontvangen van nog meer kleurtjes crêpepapier. Er ligt nu een mooi stapeltje crêpepapier in verschillende kleuren en ben ik ook met gekleurde inkt aan de slag geweest. Eerst simpele bloemen, een bosje klaprozen. Zijn ze niet mooi?2 opmerkingen:

  1. Wat mooi. Ik heb vroeger wel eens bloemen en vlinders gemaakt van papiertouw en papiergaren. Dat lijkt er ook wel een beetje op. Heb je ook crêpepapier voor de stelen? En de meeldraden, heb je die ook allemaal geknipt? Ik ben benieuwd naar de volgende bloemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi papier he en die kleurtjes!!!! Heb het op PaperPassion aangeschaft en onlangs een beetje mee gespeeld ;-) Jouw klaprozen zijn super geworden!

    BeantwoordenVerwijderen