Zoeken in deze blog

dinsdag 26 september 2017

Blogpauze

Het is even niet anders: een blogpauze. Al maanden loop ik met een stijve nek/schouderklachten. Maar nu ik onder behandeling ben bij de fysiotherapeut barst de kwaal in alle hevigheid los. Een zeer rare gewaarwordig als je opeens je arm niet meer kan optillen. Gelukkig gaat dat al weer een stuk beter, er zit verbetering in. 

Ik zit in een enorme handwerk flow en heb zoveel ideeën, maar dat staat nu even op een laag pitje. En dat is afkicken. Want wat is het toch leuk om gehaakte kroonluchters te ontwerpen. Of tassen. Of dromenvangers (binnenkort meer!)

Eén van mijn laatste projecten was een sjaal voor Femke, gehaakt van extra soft van Zeeman. Een mooi vergrijsd kleurtje. Dezelfde kleur had Fluffy, ook van de Zeeman, maar dat werd niet goedgekeurd na de proeflapjes. Hebben de proefplapjes toch nog nut ;-)


Die van rechtsboven werd het, maar dan met haaknaald 10
Met Fluffy is haast niet te haken
Grote stappen, snel thuis!Bijna een visnet-achtige structuur

3 bollen = een sjaal van 2 meter

8 opmerkingen:

 1. Wat vervelend voor je! Ik ben sinds kort ook bekend met een slijmbeursontsteking in een schouder en nek- en spanningsklachten. Het is nogal beperkend en het goede nieuws is dat het alleen maar beter kan worden.
  Mooie sjaal, dame en foto!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige sjaal..te leuk. Maar wat balen dat je zo last hebt, veel beterschap gewenst...soms komt er dan nog meer leuks uit......vast wel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met je schouder en herstel! Mooie shawl is het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap. Niets zo vervelend als een hoop ideeën en een arm die niet mee wil werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte beterschap :( balen natuurlijk, maar nu voorrang geven aan je gezondheid. Ik ben het met Ageeth eens ;) mooie sjaal en mooie dame :) Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat zal niet meevallen... sterkte met niet haken, niet teveel op de pc enz. Maar gelukkig kun je heel wat rond struinen op internet toch? Gauw opknappen dan maar... enne... leuke dingen bedenk je...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh balen zeg, zit je net lekker in de flow krijg je dat. Maar toch maar ff een pas op de plaats maken anders wordt het misschien wel nog erger. beterschap. Mooie sjaal, zal wel lekker zacht zijn..

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het beste met de nek en schouderklachten. Prachtige sjaal.

  BeantwoordenVerwijderen