Zoeken in deze blog

zaterdag 6 januari 2018

Nieuwe breiwerkjes en (alweer) het nut van proeflapjes

Telpatroon uit Style your Phone


Al een poosje had ik een paar bolletjes katoen liggen en eindelijk heb ik daar een bestemming voor gevonden. Een babytruitje. Ik blogde al een eerder over het nut van proeflapjes, maar dan ging het voornamelijk over steken of effecten. Nu had ik eigenlijk een proeflapje moeten breien voor het uitrekenen van de stekenverhouding. De etiketten waren namelijk allang verdwenen. En welk merk het was ben ik ook al vergeten.

Na een cm of 6 bleek het toch wel erg kleintjes te worden... Ik dacht toen nog om er een muts van de maken, maar dat bleek ook wel erg popperig te zijn. Uithalen en opnieuw beginnen. Erg leuk om weer eens met twee kleuren in te breien.Telpatroon uit “Style your Phone”
Wordt vervolgd!

3 opmerkingen:

  1. oh, die verhoudingen altijd... daarom kan ik niet van een patroon breien...maar wat ziet dit er al aanlokkelijk uit. Ben benieuwd hoe het gaat worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Meten is weten toch. hahahaha. Twee kleuren breien dat heb ik ook al een tijd lang niet meer gedaan en dat is toch erg leuk om te doen. Had je al verteld wat het wel gaat worden als het geen muts wordt.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen