Zoeken in deze blog

dinsdag 27 februari 2018

Mutsenhoofd

Afgelopen weekend waren we even bij Sissy Boy in Arnhem. In de rij voor de kassa vroeg een vrouw aan me of ze een mutsenhoofd had. Leuk mutsje had ze op haar hoofd, donkerblauw met een  rood streepje, ik vond het leuk staan. Dus ze had een mutsenhoofd.

Toevallig had ik die ochtend een muts op de pennen staan, maar die was nog niet af. Dezelfde avond nog even als een idioot zitten breien en gisteravond, tijdens het avondwandelingetje op, lekker warm.


Gebreid van Katia AztecaMet dit weer is een muts toch heerlijk, of je nu wel of niet een mutsenhoofd hebt.


5 opmerkingen:

 1. Je kan het hebben hoor. Heerlijk warm een muts. Ik vond het vroeger verschrikkelijk om er een te dragen maar nu vind ik het toch wel fijn hoor. Wel of geen mutsenhoofd maakt niet uit als je het maar niet koud hebt,dat is belangrijk. ;-)_

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ziet er lekker warm uit! En daar gaat het toch om, om bij deze kou een lekker warm hoofd te houden, want je verliest veel lichaamswarmte via het hoofd.
  De komende dagen zal de muts zeker van pas komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb absoluut geen mutsenhoofd en vind het ook niet prettig om er een te dragen. Een ruime sjaal en oorwarmers voldoen ook, alhoewel mijn voorhoofd te koud blijft.
  Mooie muts maakte je en hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat je heel leuk!
  Het maskt mij jiet uut if het staat, maar ik vind het niet fijn op mjn hoofd, een hoofdband volstaat voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat leuk en nog belangrijker lekker warm, zeker nu :)
  Fijne avond, Anita

  BeantwoordenVerwijderen