Zoeken in deze blog

woensdag 13 februari 2019

Lampjesslinger of Lichtjessnoer

Al eerder deze week liet ik op Instagram mijn omhaakte lampjesslinger of lichtjessnoer zien, en deze was wel zo leuk om te ontwerpen en te haken. Helemaal verliefd op de frisse, zoete lentekleurtjes. Als ik mijn kast kijk naar alle kleurtjes kan ik nog wel een paar leuke combinaties maken.

Ik haakte 10 bolletjes en 10 peertjes om het lichtjessnoer van de HEMA. Bij beide patroontjes schuif je het haakwerk pas in de laatste toer om het bolletje heen, dus ik maakte mij het wel zo gemakkelijk mogelijk. En haaknaald 5 schiet natuurlijk lekker

Nieuwsgierig? En bezoek je toevallig de Handwerkdagen in Zwolle? Loop dan even langs bij stand 206, van Huisje van Katoen. Daar staan ook leuke krukjes, een gehaakt memobord en natuurlijk de Valentijnskroonluchter!

Wil je het patroontje gratis ontvangen? Stuur mij dan even een mailtje. Sneeuwwit, zonnig geel, morgenster paars,
poppenhuis roze (o, die kleur is mijn favoriet!),
appeltjes- en zeegroen

Onvoorstelbaar dat over een paar maanden de
pergola niet meer te zien is onder de Blauwe regen


4 opmerkingen:

 1. Leuk! En de stand zag er ook heel mooi uit. En de kroonluchter, daar mag je met recht trots op zijn. Heel leuk om je even gesproken te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was met mijn dochter op de handwerkbeurs, zij was reuze enthousiast over de lampjesslinger en de kroonluchter. Je word bedankt hoor, ik word aan het werk gezet haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, daar zijn moeders soms voor, of je moet je dochter haken leren? Succes, je dochter heeft een goede smaak ;-)

   Verwijderen