Zoeken in deze blog

dinsdag 16 juni 2020

Punchen

Een poosje terug deed ik samen met Brechtje van Ge-Stipt een workshop punchen bij Zoownatas, bij Natasha. Ze heeft een atelier, daar kijk je je ogen uit. Een luilekkerland, een walhalla. 

Ik had zelf al eens eerder een poging gedaan om te punchen, maar dat was een mislukking. Ik trok de draad terug, het bleef niet zitten. En op Youtube leek het zo makkelijk.

Punchnaald aan de kant gegooid.

Maar nu... een wereld ging er open.

Thuis ben ik aan de slag gegaan met de spullen die ik in huis heb, heel veel borduurwol en DMC. En dan is het toch weer leuk om te zien welk effect garen heeft op een patroon. 

Smaakt naar meer!

Mijn eerste werkstuk, een pluizig beertje


Beetje grof resultaat voor een realtief klein ontwerp

Zelfde ontwerp, maar nu met dunner garen, DMC

Bijna af

Punchen!

 

5 opmerkingen:

 1. Dat zijn heel leuke resultaten! Het beertje, zo knuffelbaar en dan die lieve koppies.... De 2e is inderdaad mooier, fijner. Ga je ze nu inlijsten of verwerken op iets?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet het nog niet zo goed, eerst maar eens lijmen en iets bijwerkn. Wordt vervolgd!

   Verwijderen
 2. Je werkjes zijn leuk. Maar wat ik vaak het mooiste vind aan een workshop, is het binnenkijken in het atelier. Daar vind je zoveel moois.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, inderdaad, ik grapte al dat stop met kerstboompjes tekenen (heel veel gewerkt aan verschillende kerstcollecties afgelopen weken) en dat ik gewoon de hele dag ga punchen en schilderen en breien en haken... Heerlijk. Binnenkort vakantie, dus dan komt het er weer meer van.

   Verwijderen