Zoeken in deze blog

woensdag 30 december 2020

Van alles en nog wat 1

Een blogje over deze vrije week. Zo tussen Kerst en Oud & Nieuw probeer ik altijd op te ruimen. De zolder werd grotendeels van mijn brei-, naai- en schilderspullen ontdaan, want eind januari komt onze oudste thuis wonen tot zijn appartement is afgebouwd. Dus voorlopig geen naaimachine meer daar op tafel en een plek waar ik alles kan laten liggen. 

Heel veel uitgezocht, opnieuw geordend, dingen gevonden waarvan ik niet wist dat ze er lagen en ook sommige projecten weggegooid of uitgehaald. Een fotoblogje:

Een nieuwe kattenmand voor Sjef in de maak. Ik heb zoveel kleine bolletjes Barbante M over van de workshops en kroonluchters, daar valt wel iets leuks voor Sjef de Kater te haken (IG: @sjefdekater). Sjef heeft overal in huis wel plekken waar hij graag ligt, het liefst op een dekentje of de stoel, maar als ik aan het werk ben ligt hij graag op de scanner. Een iets groter mandje er kan geen kwaad, hij is best groot en ligt graag in iets met een rand. Tenminste, dat denk ik. Zal je net zien dat hij er geen bal aan vindt.  Ik vond een vestje dat ik niet verder heb afgebreid. Zachte alpacawol van Drops. Heb even zitten dubben om het verder af te breien of uit te halen. Uithalen werd het, maar dat duurde even, Sjef vond het wel lekker liggen.  


Ik ruimde de boekenkast op, ik kreeg deze maand zoveel leuke boeken, die moesten een goed plaatsje krijgen. Dus, hup, alles eens weer door mijn handen laten gaan en ik heb zoveel zin om een nieuw haakwerkje en een nieuwe trui op de pennen te gaan zetten. Binnenkort meer.

Bij de voordeur hangt deze kroonluchter met ijssterren uit het magazine, wel toepasselijk voor de tijd van het jaar. 
 


De afgelopen week wandelden we ook nog wat af tussen de buien door. Eergisteren kwam de maan prachtig op, zo aan het eind van de middag. We boffen dat het bos en de velden zo dichtbij huis zijn.

Fijne jaarwisseling! 

2 opmerkingen:

  1. Fijne opruimronde was dat. Ben benieuwd naar je nieuwe haak- en breiwerkjes. Hier ook een tijdelijk inwonend kind en schoonkind. Hele fijne jaarwisseling gewenst en hopelijk een mooi 2021.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jij ook een fijne jaarwisseling en een mooi en vooral gezond 2021!

      Verwijderen