Zoeken in deze blog

donderdag 1 juli 2021

Van alles en nog wat 9

Ik kan mijn blog beter omdopen naar “Wat maakt ze niet meer”. Al maanden heb ik last van schouder en arm. Breng al een poos bezoekjes aan de fysio. Maar nu, na een aantal weken niet of nauwelijks handwerken en wat meer afwisseling en rustmomenten met mijn werk, kan ik nu wel zeggen dat het de goede kant op gaat. 

Man, man, wat snak ik naar een paar uurtjes onbeperkt haken, een paar pennetjes breien aan dat leuke truitje of met het strengetje handgeverfde sokkenwol van “Blij dat ik brei”. Het is gewoon afkicken.

Een fotoblogje:

Als ik door mijn mobiel scroll... heel veel fotos's van Sjef, de lieve en altijd jagende kater. Hij is heel veel buiten en heeft een enorme bel aan zijn halsbandje, maar gelukkig vangt hij geen vogels meer. Muizen wel, die zijn toch iets makkelijker te vangen. 

Het onderstaande patroon van het solarlampje is te vinden op de Facebook groep “gehaakte kroonluchters”. Ideaal om je restjes Barbante M op te haken.Dit is nog ééntje die misschien wel bekend voorkomt, uit HappyHandmadeLiving. Toen in ivoorwit gehaakt met Barbante XL (en die was groot!), deze is met Barbante M gehaakt in koraalroze, de kleur is moeilijk te vangen op de foto.
Anne in Minimop


En jammer dat we al uit het EK zijn geknikkerd, over twee jaar weer een kans! 

Deze Jasmijntjes zijn een echte eyecatcher voor de voetbal, voor als er iemand geslaagd is of voor Koningsdag of bevrijdingsdag. Sandra en Saskia haakten deze Jasmijnen in de driekleur met een oranje accent. Zijn ze niet leuk?

Ik kan het toch niet laten om
iets nieuws te beginnen2 opmerkingen:

 1. Heel vervelend dat je last hebt van schouder en arm. Hopelijk 'mag' je snel weer volop handwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben hier om te getuigen wat deze geweldige betoveraar voor mij heeft gedaan. ik geloof nooit in spreuken, totdat ik in de verleiding kwam om het te proberen. ik en mijn vrouw hebben veel problemen gehad om samen te leven, ze zal me altijd niet gelukkig maken omdat ze verliefd is geworden op een andere man buiten onze relatie, ik heb mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn vrouw deze vrouw verlaat, maar des te meer ik praat met haar hoe meer ze me verdrietig maakt, dus mijn huwelijk leidt nu tot echtscheiding omdat ze me geen aandacht meer geeft. dus met al deze pijn en doodsangst besloot ik contact op te nemen met deze spreukgebruiker om te zien of het weer goed kan komen tussen mij en mijn vrouw. deze spreukgebruiker die een man was, vertelde me dat mijn vrouw echt in de ban is dat ze door een of andere magie is gecharmeerd, dus hij vertelde me dat hij alle dingen weer normaal zou maken. hij betoverde mijn vrouw en na 5 dagen veranderde mijn vrouw volledig, ze verontschuldigde zich zelfs met de manier waarop ze me behandelde dat ze niet haar zelf was, ik dank deze man echt zijn naam is Dr Momodu hij heeft mijn vrouw terug naar mij gebracht ik wil dat jullie allemaal contact opnemen met hem die een probleem heeft met betrekking tot huwelijksproblemen en relatieproblemen, hij zal het voor je oplossen. zijn e-mail is drmomoduohen@gmail.com en WhatsApp en Viber: +393898289395 hij is een man en zijn grote. wens je veel plezier.
  Hij gebruikte spreuken voor verschillende doeleinden, zoals:
  (1) Als je je ex terug wilt.
  (2) als je altijd een slechte droom hebt
  (3) U wilt gepromoveerd worden op uw kantoor.
  (4) Je wilt dat vrouwen/mannen achter je aan rennen.
  (5) Als je een kind wilt.
  (6) Je wilt rijk worden.
  (7) U wilt uw man/vrouw vastbinden om voor altijd van u te zijn.
  (8) Als u financiële hulp nodig heeft.
  (9) HIV/AIDS-GENEZING
  (10) is het enige antwoord op uw probleem om de loterij te winnen

  BeantwoordenVerwijderen