Zoeken in deze blog

donderdag 22 februari 2024

Lampionnetje Liza

Op 45 en 25 februari, komend weekend al, zijn de CreaDays op het Taets Art en Event park in Zaandam. Een nieuwe plek voor een leuke beurs, met meer dan 100 stands en heel veel workshops. 

En voor die workshops heb ik weer een lampionnetje ontworpen, ik kon er niet genoeg van krijgen :-)

Lampion Liza is het laatste ontwerp, past qua formaat goed bij Lola, de lampion die in de herfst van vorig jaar werd gehaakt. Je ontvangt bij de workshop garen in kleur naar keuze, ringen voor 2 lampionnetjes, 2 kraaltjes en de werkbeschrijving met tekst en diagram en dat voor maar € 11,95. Tickets voor deze workshop op de beurs in Zaandam en in Hardenberg zijn te vinden op de webshop.

Voor het eerste tijdslot op zaterdag en zondag zijn alle tickets al gereserveerd. In de middag zijn er nog plaatsen vrij, dus als je zin hebt in even een rustig momentje voor jezelf, even lekker zitten en bijkomen, een leuk kleurtje uitkiezen en hoppekee, lekker haken zodat je een lampionnetje mee naar huis kan nemen (en wie weet lukt het je om er twee Liza's te haken), dan zou ik zeggen... Kom maar op! 

De kraam van Huisje van Katoen staat er ook met o.a. hele leuke potjes, een vliegengordijn van Macramé.... en nog veel en veel meer.


TAETS Art & Event Park
Middenweg 62

Zaandam
(Hembrugterrein)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten