Zoeken in deze blog

maandag 6 februari 2012

Arne en Carlos op de KreaVak

Vandaag de KreaVak bezocht, een beurs voor de vakhandel. En wat nu zo leuk was: Arne en Carlos waren er ook. Om het nieuwe Paasboek te promoten. Die jongens hebben maar een druk programma, vrijdag aangekomen op Schiphol, persconferentie hier, signeren daar. Naar Utrecht, Arnhem, Enschede en weer terug naar Apeldoorn. En maar vriendelijk blijven lachen en doorbreien tussen al die giebelende dames.


Insteken, omslaan, doorhalen, af laten glijden, ze kunnen het echt!


 


Ik kwam nog een oude bekende tegen: Pien de Paashaas. Ze zat lekker met haar ruggetje tegen een stapel boeken. Gelukkig geen nietje door haar oren, zoals bij haar broertje... Hij hangt een beetje zielig aan de achterwand.


Wat nu ook altijd leuk is van een beurs bezoeken, je ziet je egen werk terug. Vorig jaar was ik behoorlijk druk met het uitwerken van een nieuw concept van Kars: Serafina. Een papierlijn met o.a. ook bedrukte stoffen, embelishments, knopen, stickers en paperpads.
En nu zie ik dat ze ook bijpassende kaarsen, pakketten voor tassen en kussens erbij hebben, leuk!
1 opmerking:

  1. WHAAAA.....ze zijn het echt!! En kijk die pien dan toch eens..ik zei toch dat ze meteen in de smaak zou vallen bij Arne en Carlos, een ereplaatsje!!!
    En dan je eigen ontwerpen zo zijn hangen, dat moet toch de bekroning van op je werk zijn, wees er maar apetrots op!!

    BeantwoordenVerwijderen