Zoeken in deze blog

zondag 26 februari 2012

Düsseldorf en “Breien op hun paasbest"

Twee dagen Düsseldorf: wat een leuke stad! 

Het park, vlakbij het hotel. Overdag hoorde je de halsbandparkieten schreeuwend overvliegen, hoog in de bomen. 's Avonds zag je de konijntjes huppelen over het gras. Het wordt lente!


Veel leuke en aparte winkeltjes, waarvan er één echt uitsprong, zoiets heb ik nog niet eerder gezien: Manufactum. Een winkel met spullen die voor de eeuwigheid zijn gemaakt: veel hout, oog voor detail en ontwerp. Neem een simpele strijkplank. Zo ingenieus. Met een ingenieus prijskaartje natuurlijk...

Zeer duurzame strijkplank

Een naaidoosje die je het liefst zo op tafel laat staan

Ik durf eigenlijk niet te fotograferen in een zaak als deze... 


Weer thuis lag er een heel leuk pakketje te wachten: het boek van Arne en Carlos: “Breien op hun Paasbest” en als verrassing een pakketje breiwol, met schattige kleine bolletjes in rood, wit en zwart en vulling van echte schapewol. Het is een boek met grappige gedichtjes, mooi gestylde foto's met onder andere een paashaashuis. Net zo sfeervol als het Julekuler boek. Ongetwijfeld zal ik er nog wel iets uit breien de komende tijd!

 

 


1 opmerking:

  1. Leuk zo even met het gezin op pad! Dat naaidoosje....wat een superleuk ding, was die ook zo flink geprijst?
    En dan bij thuiskomst zo'n fantastisch breipakket, je moet eigenlijk nog wel even je blogvolgers vertellen dat het breien van paaseieren ernstig verslavend is.... doe ik dus maar even voor je :-)

    BeantwoordenVerwijderen