Zoeken in deze blog

vrijdag 31 oktober 2014

Oproep!

Dit wordt wel het langste bericht ooit! (maar zeker de moeite waard om te lezen)

De lezers van mijn blog weten dat ik dol ben op het werken met stoffen, of het nu gaat om het maken en decoreren van kleding, sieraden of tassen of het fabriceren van een leuk cadeautje. Maar eigenlijk greep ik best vaak mis. Dan was het stofje niet geschikt om een leuke applicatie te maken of paste het bandje niet bij het dessin van de stof. Samen met Pronty is Lennie Flennerie ontwikkeld, een collectie van perfect op elkaar afgestemde artikelen die onderling goed gecombineerd kunnen worden en nog belangrijker, samen met de zelfklevende materialen kan je zonder lijm of naald en draad in een handomdraai iets leuks maken!

De collectie van Lennie Flennerie gaat bestaan uit drie verschillende groepen: Basics, Tools en Adds. De Basics zijn A4 vellen en gaan bestaan uit drie verschillende materialen; Iron On, Stick On en Colour pad. Ze kleven alle drie aan beide zijden en daarbij heeft ieder basismateriaal zijn voordeel. Zo is Iron On ideaal voor het decoreren en maken van kleding, kussentjes en ander textiel omdat het wasbestendig is. Stick On heeft als functie dat je er ontzettend snel mee kan werken en ook ideaal is voor kinderen, omdat je geen strijkijzer nodig hebt. Tot slot: Colour pad, een onwijs leuk materiaal dat multifunctioneel is. Het werkt snel, is dik (0,5 mm), stevig en heeft een leuke kleur. Erg leuk om mee in 3D te gaan werken!

De Tools gaan ervoor zorgen dat Lennie Flennerie echt een full range sortiment wordt. Bij tools kan onder andere gedacht worden aan mallen en gereedschappen, zoals een mal voor een doosje of figuur en een mini-strijkijzer. Er zullen altijd nieuwe designs verschijnen en nieuwe gereedschappen worden toegevoegd.

Tot slot gaat de collectie ook Adds bevatten. Adds zijn, zoals het woord al zegt, toevoegingen aan de collectie. Eigen design stofjes, bandjes en motieven die op elkaar worden afgestemd. Zo kan men een stofje, bandje en een motief combineren. De Adds zullen met de mode mee gaan en zijn dus ook altijd vernieuwend waardoor de collectie variabel wordt.

Voor wat meer informatie kun je al een kijkje nemen op onze facebook pagina:
www.facebook.com/lennieflennerie en op het blog: www.lennie-flennerie.blogspot.nlVoor mijn Design en Demo Team ben ik op zoek naar creatieve mensen. Lijkt dit echt iets voor jou?

Wat ik verwacht:

• een creatieve geest


veelzijdigheid, dus ook buiten je comfort-zone kunnen en durven werken

goed verzorgde fotografie van de projecten voor blog en facebook

minimaal 1 project per maand dat digitaal aangeleverd kan worden

in overleg projecten opsturen voor beurzen enz. 

actief meedenken over ideeën voor nieuwe producten en ontwerpen

wenselijk is een eigen blog of facebook account

het lijkt je leuk om demonstraties te geven en mensen enthousiast te maken

goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

bereidheid tot het volgen van een gratis opleidingstraject voor het demo team

beschikking over eigen vervoer

eventueel beschikbaar zijn in de weekenden voor demo’s bij winkeliers

je bent geen lid van een ander DT


Wat kun je van mij verwachten als DT lid:
gratis worden alle nieuwe producten die uitkomen ter beschikking gesteld

minimaal 2 x per jaar een Design Team dag

gratis promotiemateriaal voor het merk Lennie Flennerie zoals visitekaartjes enz.

werken in een leuk team met daarin alle mogelijkheden om je te ontwikkelen

waardering

Wat zoek ik:

Ik ben op zoek naar dames met een grote portie “DIY”, dames die het heerlijk vinden om met Lennie Flennerie leuke, originele en inspirerende projecten te gaan maken. Projecten als home decoraties, maar ook het pimpen van kleding. Daarbij hoef je niet extreem handig te zijn met naaimachine en naald en draad, maar heb je wel een goed kleurgevoel en een drang om leuke, inspirerende en creatieve projecten te maken. Je bent origineel, geen “meeloper”, je hebt een eigen stijl.

Spreekt dit je aan?
Stuur dan uiterlijk 20 november minimaal 2 creaties (met je naam en blog op de creaties), inclusief een brief waarin je jezelf voorstelt en beschrijft waarom jij past in het Lennie Flennerie Design Team per post naar:

Pronty
t.a.v. Lennie Flennerie
Industrieweg 58
5145 PW Waalwijk

Wil je ook een reaktie achterlaten zodat ik een een kijkje kan nemen op je blog?


Onze eerste Design Team dag staat gepland in december 2014.

Ik wens iedereen heel veel succes en we kijken uit naar al het moois!Hieronder een kleine presentatie wat met Lennie Flennerie is gemaakt:


Doosje en notitieboekje met Colour pad
Overslaghempdje met een applicatie gemaakt met Iron on
Vrolijke theedoeken gemaakt met Iron on

Waxinelichtje met Stick on


9 opmerkingen:

 1. Wow Antoinette, wat leuk! Het begint meteen te kriebelen.
  Ik laat dit leuke even een nachtje bezinken voordat ik in de pen klim om Lennie aan te schrijven.
  Liefs, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Corine, wat leuk, je bent de eerste! En heb je er een nachtje over geslapen? Ga je het doen? groetjes,
   Antoinette

   Verwijderen
  2. Hai Antoinette,
   Ik heb er inderdaad een nachtje over geslapen en ik ga het doen! Ik ben nu aan het bedenken wat ik zal maken.
   Spannend!
   Liefs, Corine

   Verwijderen
  3. Hoi Corine,

   Ha, leuk om nog iets van je te horen, ik moet eerlijk zeggen, ik vind het zelf ook reuze spannend.
   Als je misschien nog andere mensen weet die hier voor open staan? Stuur de link maar door, hoe meer zielen hoe meer vreugd, zullen we maar zeggen.

   En voor straks, welterusten. Ik ga de mac uitzetten, het is nogal druk zo, die laatste maanden van het jaar. Sinds tijden maar eens 's avonds aan het werk, lekker rustig, dan schiet het werk goed op.

   Succes!

   Antoinette

   Verwijderen
 2. Helemaal te gek zo'n bericht. Ik heb erg veel zin om mee te gaan doen. Wauw...wat zou het leuk zijn om het allemaal met anderen te gaan doen. Ik heb allemaal plannen, en ik ga zeker wat opsturen. Wie weet mag ik bij het team.
  Groetjes renee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Renee, Ik ben heel benieuwd wat je gaat opsturen, ik ben nu net volger bij je geworden, dan kan ik je blog in de gaten houden. Succes! groetjes, Antoinette

   Verwijderen
 3. Ik zit me nu te bedenken, ben ik al eerder bij jou op blogvisite geweest. Nee toch? Of wel? In ieder geval vond ik het leuk dat je bij mij op mijn blog kwam kijken, dank daarvoor, want ik bracht natuurlijk een bezoekje terug. Ik denk zo maar dat er veel dames en misschien ook wel heren zullen reageren op je oproep. Het ziet er veelbelovend gezellig uit allemaal. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ..ik lees nu wat het inhoud! Wat ontzettend leuk, wie weet valt er iemand een keer af of uit, dan houd ik me aanbevolen! Creatief bezig zijn vind ik ook heerlijk! :D

  Lieve-groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Verie, jammer de dag is net geweest. Maar wie weet, ik zal het onthouden! bedankt, Antoinette

   Verwijderen