Zoeken in deze blog

woensdag 5 november 2014

Pimp een tas!

En niet zo maar een tas. Een echte Marianne Design tas.

Deze kreeg ik een poosje geleden, met de opdracht om het te pimpen. Laat ik mij niet twee keer zeggen natuurlijk. Er staat niet voor niets op deze stevige canvas tas: Decorate this bag with felt, embroidery, ribbons, beads and buttons. Een tas voor de echte Marianne Design DIY-fan.
Met stempels en stofjes uit de oude doos (allemaal Eline Pellinkhof), de vlaggetjes van LR0329, de ballon van PP1401, de slinger van CR1281 en Iron on van Lennie Flennerie ging ik aan de slag. Ik had nog niet eerder een applicatie gemaakt met bestempelde stof. Eerst een wit katoentje glad gestreken en een hart uitgetekend dat precies in het hart van de tas past. Vervolgens het aankleedmeisje en hondje in het hart gestempeld met Stazon inkt. Goed laten drogen en met een doek ertussen getreken op een flinke temperatuur. Ingekleurd met Copicmarkers. De Iron on folie op ruim op maat geknipt voor de vlaggetjes, jurkje, ballonnen en feestmuts en op de verkeerde kant van de stof gestreken en toen met Stazon inkt de vlaggen, muts, ballonnen en jurkje gestempeld en uitgeknipt. En dan het leuke, de delen op de juiste plek plaatsen en strijken maar.

Met vilt en de Creatable CR1281 stansde ik verschillende vlaggetjes uit die ik samen met het hart op de tas naaide. Een lintje en een belletje voor de halsband van de hond.

Een paar details:Lintje (PP1406) uit de feestcollectieVogeltje op de slinger

Vrolijke tas!

Deze DIY tas is vanaf begin januari 2015 te koop bij de hobbywinkel voor
€ 3,99. Er is ook een katoenen tas met I love Marianne Design, voor € 1,99. 

6 opmerkingen:

 1. Jeetje Antoinette, wat een onwijs leuk nieuwtje vertel je hier gelijk!! Ik ben helemaal gek van de tassen en heb de DIY tas nog niet, nu ga ik natuurlijk gelijk naar de winkel in januari, hihi.
  Je hebt de tas geweldig leuk gepimpt!! Mijn complimenten.
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een ontzettend leuk resultaat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat is het een superleuke tas geworden! Chapeau hoor voor jouw vindingrijkheid! Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen