Zoeken in deze blog

maandag 12 september 2016

Dagje KreaVak

Vandaag bezocht ik de KreaVak, een vakbeurs voor de papieren en textiele hobby's. Klinkt een beetje ouderwets, maar dat is het niet. Nieuwe collecties, nieuwe kleurtjes en natuurlijk kom ik altijd weer oude bekenden tegen.

Kleine impressie, er waren drie verschillende stands die (naar mijn mening) eruit sprongen. Maar dat is natuurlijk strikt persoonlijk ;-)

Ik volgde een workshop Mixed Media van Marianne Design, met de stempels van Tiny Harts. Twee kaartjes maakte ik, de rechtse vind ik het mooist. Voor iedereen die Mixed Media leuk vind maar niet echt vieze handen wil krijgen... dan is dit perfect en zo leuk om te doen! In een handomdraai maak je leuke kaarten, neem je een andere kleurtje inkt of een ander formaat kaart dan is het weer compleet anders. Kijk maar eens hier voor meer inspiratie.


Verder vielen mij twee stands op: de Stand Van G Brouwer, met de projecten van byClaire uit haar laatste boekje “Klein Haakgeluk”, het wieghemeltje is zo schattig. Maar ook de plaid en de schattige jurkjes en kleurige kussens in tunesisch haakwerk... ah, tijd tekort. En natuurlijk CraftKitchen, een leuke bron van inspiratie (maar ik ben vergeten daar foto's te maken)

Mooie basics voor een kussen, jurkje, voering van een tas,
noem maar op

Zou ik toch eens een gordijn haken,
met deze bloemen?

Of zo'n lief dekentje?


 

En dan nog iets nieuws: KPCyarn. Knit Pearl Crochet. Mooie kleuren, ecologisch verantwoord geverfd. De katoen en de merino-katoen mix voelen zacht aan. Ik kan niet wachten tot hier ook verkrijgbaar is. Zo leuk, want ik zag daar twee “oude” bekenden. Daar komt vast nog eens een blogje over...

Zo lief, allemaal monstertjes op kaartjes,
zo kan je nog eens een ienie minie projectje makenEen regenboog aan kleuren

Super tof!
 


Even ter info: dit is niet gesponsord o.i.d. 

Ik ben alleen maar enthousiast over wat ik zie en wil dit graag delen!

1 opmerking: