Zoeken in deze blog

dinsdag 20 september 2016

Het okergele jasje

Gisteren afgemaakt en dochterlief heeft mij 's avonds nog even op de foto gezet. (Ik sta eigenlijk nooit op de foto op mijn blog. Eng hoor.)
 

Misschien dat ik de mouwen iets korter en iets strakker maak. Zo op de foto vind ik ze best lang. Dat is iets wat ik wel merk als ik het ga dragen, voorlopig is het eigenlijk nog te mooi weer.

6 opmerkingen:

 1. Echt een mooi jasje en het staat je geweldig, ook qua kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat j emooi dat gele. Wel fijn dat je altijd de lengte nog kan aanpassen toch. En leuk om je eens te zien. :-)

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik vind het super ,mooie kleur en die mooie gefestoneerde knoopsgaten daar kun je trots op zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een prachtig jasje geworden. Mooie kleur. Ik zou zelf inderdaad de mouwen iets korter en smaller maken. Maar misschien zijn langere en wijdere mouwen juist wel lekker met het koudere weer in het vooruitzicht. Dan kun je er lekker een trui onder aan. Knap hoor dat je de knoopsgaten gefestonneerd heb. Ik hou meer van snel met de naaimachine.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je staat er mooi op hoor!! Mouwen heb je denk ik wel een puntje. Misschien is alleen korter al prima, kan er ook nog een lekkere warme trui onder gedragen worden. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk jasje... Mooie kleur en je ziet er erg leuk uit haha. Ik weet niet of ik die mouwen korter zou doen..verwarrend na al die vorige reacties

  BeantwoordenVerwijderen