Zoeken in deze blog

woensdag 23 oktober 2019

De Knit & Knot beurs

Misschien heb je het al op Instagram gezien, gisteren was ik al in de Koepelhal in Tilburg om daar op mijn gemak, in een vrijwel lege hal, met alleen maar nog lege stands mijn kroonluchters op te hangen op het workshopplein. 

Het workshopplein
Daar hebben we Femke...

En Jasmijn!


En wat is het toch een mooie, industrieële hal, enorm hoog, met gietijzeren spanten en een rond, houten dak dak. Prechtig licht zo in het middag zonnetje.
 

Morgen (en vrijdag en zaterdag) kan je mij vinden op stand 11, daar geef ik workshops “spiegel omhaken”.

En grappig, nu zit het liedje van Ramses Shaffie in mijn hoofd... een leuke foto in het beursboekje!

Zie ik je daar?


5 opmerkingen:

 1. Oooh, dat ziet er leuk uit zeg! Mooi gemaakt en succes met je workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat chique, zijn ze! Om trots op te zijn!
  Fijne groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn kijkers, ben hier om weinig te vertellen over hoe ik mijn man terug heb gekregen met de hulp van een geweldige man genaamd Dr.Amiso. Ben Anna Daniel, na tien jaar met hem in relatie te zijn geweest, mijn man het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, smeekte ik hem met alles, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met Dr.Amiso, de geweldige spreukgieter die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen keus dan om het te proberen, heb ik Dr.Amiso gemaild, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles goed is voor 48 uur, dat mijn ex voor 48 uur bij me terugkomt, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde, dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, iedereen de hulp van Dr.Amiso de spell caster nodig kan hebben, zijn e-mail is (herbalisthome01@gmail.com) je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in uw relatie of kanker, wilt trouwen met de geliefde van uw keuze of echtscheidingszaken, gezondheidsproblemen of echtelijke problemen, geef het niet op, neem contact op met herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen