Zoeken in deze blog

maandag 28 oktober 2019

Impressie van de Knit & Knot beurs

 

Ik neem te weinig foto's op de beurs. Eigenlijk gaat de tijd zo snel voorbij dat ik tegen een uur of twee denk, ik heb trek en dan blijkt het al vrij laat te zijn. Goed teken toch? 

Want het was best druk, afgelopen vrijdag en zaterdag. En wat is het toch leuk om oude bekenden te zien, ander instagrammers en bloggers te ontmoeten (zie je eindelijk wie er achter dat ienie minie profielfotootje zit) en de reacties te horen op de kroonluchters en spiegels. En ik leer er veel van (volgende keer de kroonluchters sorteren, per pakket en per magazine).

En zo langzamerhand komen de ideeën voor een nieuw onderwerp voor een volgend magazine. De website is inmiddels uitgebreid, naast het magazine is er nu ook een free download knop, zijn de spiegeltjes pakketten te bestellen en staat er nog iets nieuws erbij, etuitjes voor schaartjes. Spannend!


2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat het zo'n succes was. En geweldig dat je je webshop uitbreidt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn kijkers, ben hier om weinig te vertellen over hoe ik mijn man terug heb gekregen met de hulp van een geweldige man genaamd Dr.Amiso. Ben Anna Daniel, na tien jaar met hem in relatie te zijn geweest, mijn man het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, smeekte ik hem met alles, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met Dr.Amiso, de geweldige spreukgieter die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen keus dan om het te proberen, heb ik Dr.Amiso gemaild, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles goed is voor 48 uur, dat mijn ex voor 48 uur bij me terugkomt, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde, dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, iedereen de hulp van Dr.Amiso de spell caster nodig kan hebben, zijn e-mail is (herbalisthome01@gmail.com) je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in uw relatie of kanker, wilt trouwen met de geliefde van uw keuze of echtscheidingszaken, gezondheidsproblemen of echtelijke problemen, geef het niet op, neem contact op met herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen