Zoeken in deze blog

maandag 4 november 2019

Give Away schaaretuitjes

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat we met vakantie gingen naar Frankrijk. Lekker weer in september, mooie omgeving, zelfs nog een dagje naar Toulouse geweest met de trein. In Toulouse was een enorme markt op een plein met onder andere een kraam met leer. Hele huiden, leer en suede op rol, gekleurde leren veters van 2 meter lang, teveel om op te noemen. Daar kocht ik ook een zakje met flinke resten van gekleurd leer. Achteraf had er ik er veel meer moeten kopen, maar ja... als je alles weet van te voren?

Ik had toen net een paar schaaretuitjes gemaakt en dat smaakte naar meer. 
Veel meer. En omdat ik nu toch een webshop heb voor mijn magazines en andere dingen staan ze nu bijna allemaal op de webshop.

Juffouw Ooievaar geeft een hele leuke en lieve give away, gewoon omdat ze zo blij is met de contacten, inspiratie en vriendschappen in blogland. Neem dus even een kijkje op haar blog!

Tipje van de sluiter:

 

2 opmerkingen:

  1. Mooi geschreven, precies zoals ik het bedoel :) Heel herkenbaar, had ik het maar gekocht, maar op dat moment weet je vaak nog niet het hoe of wat je ermee gaat doen ;) Je hebt de laatste tijd zoveel gedaan, een magazine uitgegeven, ja dan lijkt de vakantie ver weg. Groetjes en we houden contact, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn kijkers, ben hier om weinig te vertellen over hoe ik mijn man terug heb gekregen met de hulp van een geweldige man genaamd Dr.Amiso. Ben Anna Daniel, na tien jaar met hem in relatie te zijn geweest, mijn man het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, smeekte ik hem met alles, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met Dr.Amiso, de geweldige spreukgieter die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen keus dan om het te proberen, heb ik Dr.Amiso gemaild, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles goed is voor 48 uur, dat mijn ex voor 48 uur bij me terugkomt, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde, dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, iedereen de hulp van Dr.Amiso de spell caster nodig kan hebben, zijn e-mail is (herbalisthome01@gmail.com) je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in uw relatie of kanker, wilt trouwen met de geliefde van uw keuze of echtscheidingszaken, gezondheidsproblemen of echtelijke problemen, geef het niet op, neem contact op met herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen