Zoeken in deze blog

dinsdag 7 november 2023

Wolvilten en een stempeltje uit de oude doos

Een paar weken geleden was de Marianne Design team dag bij Eline Pellinkhof in het oude schoollokaaltje van het dorpje Varik.

Het lokaaltje is nu een ruimte van Stokerij Lubberhuizen, heel leuk om eens een rondleiding te volgen en lokaal gestookte likeurtjes en Eau de vie's te proeven. 

Als bedankje voor deze ontzettend leuke en inspirerende dag maakten alle dames uit het team een kaartje met “iets” van Eline. De mooiste kaarten lagen er, zo leuk om te raden wie wat heeft gemaakt.

Nu hoefde ik niet zo lang te zoeken, ik dacht gelijk aan het stempeltje dat ik al zo vaak gebruikte, de aankleed kleutertjes, ik gebruikte deze ooit al om er kerstengeltjes van te maken en ook voor een gepimpte Marianne Design tas gebruikte ik deze stempelset al eens.

Zeg nu zelf, zo'n stempeltje is toch tijdloos leuk?

 


 


We gingen na een opfriscursus fotografie aan de slag met wolvilten. Ik had wel eens met lontwol en een viltnaald diertjes gemaakt, maar daar bleef het ook bij. Natvilten is heel wat anders.

Deze vaasje van Eline's hand stonden als inspiratie, het heeft iets organisch en door de combinatie met bv Fimo klei en droogvilten krijg je weer een hele andere uitstraling. 

Aan de slag dus en dit was mijn resultaat:


Met het ballonnetje er nog in


Inmiddels staat het met een herfstig
mini boeketje op tafelAan het eind van de dag werd er naast een goody bag ook nog wat oude projecten teruggeven.

Zo is na bijna 9 jaar weer een tas terug, met daarop... juist, het stempeltje van het aankleed kleutertje. (EC0104 dress up girl)
Leuk hè?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten