Zoeken in deze blog

donderdag 19 januari 2012

118 grannies en sneek preview

De mooiste kleuren zijn nu op, dus verder haken met de saaiere kleuren. 118 stuks, tot nu toe. 126 is mijn doel, dan wordt het een deken van 9 x 14 grannies. Of, als ik de geest krijg, 10 x 14 = 140.

Gelukkig kwam ik door een tweet van Tirion in een bezit van twee patronen. Even wat anders. Als ik deze brei en de beide breiwerkjes op stuur krijg ik het nieuwe boek van Arne en Carlos. Wordt vervolgd! Het moet wel voor 31 januari gebeuren, dus dat wordt nog spannend. Hier de kleuren, het wordt op pen 2,5 mm gebreid, erg fijntjes.


En wat zat er bij de post: de nieuwe Marianne/Doe: met daarin mijn eerste “column”: Wat maakt ze nu weer? Een eenvoudig slingertje van gehaakte bloemetjes, ik ben benieuwd of ik daar reakties op krijg van de lezeressen.

Thema is Dutch, met veel rood-wit-blauw: een echt lentenummer


4 opmerkingen:

 1. Ik zou echt helemaal tureluur worden van zoveel grannies haken, knap hoor! Je maakt me wel heel nieuwsgierig wat voor soort patroontjes je moet breien om het nieuwe Arne en Carlos boek te krijgen.....wat is hun thema van dat nieuwe boek, of is dat ook nog verrassing?
  Ik hoop dat de Marianne/Doe ook vandaag bij mij in de bus ligt !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap hoor al de granny's, heerlijk om de kleurtjes te zien en mee te werken.
  Ik zag je colomn in de Doe, leuk...ik ga 'm een keertje haken.
  Veel succes met je breiwerkje,
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha die Antoinette,

  Als ik die grannies zie, zou ik ook heeeeel graag zo'n gekleurde sprei of plaid willen maken. Heb je een patrooon van die grannies voor mij...???

  Prettig weekend en groeten,
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Alma,

  Ik zal het patroontje binnenkort even uitschrijven of uittekenen, wat heb je liever? Het is niet erg moeilijk.
  gr

  Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen