Zoeken in deze blog

zondag 29 januari 2012

Sokken, erwtensoep en de paashaas

Afgelopen vrijdag kreeg ik de Landleven. Wat is dat toch een sfeervol tijdschrift. Hoe toepasselijk, met onder andere erwtensoep en zelfgebreide sokken. 

Zaterdag heb ik dus een grote pan erwtensoep gemaakt. Lekker met dit grijze en waterkoude weer.

Nu ik een hieltje kan breien ga ik zeker ook eens sokken proberen te breien. Alles staat duidelijk stap voor stap beschreven, overzichtelijker kan niet. Maar vandaag heb ik eerste een ander project afgerond. 

 
De paashaas van Arne en Carlos, compleet met een hempje en een vestje. Het is een schatje geworden. Morgen op de post en wie weet, zie ik haar terug op de KreaVak, samen met Arne en Carlos. Bedankt voor de tip, Alma!


Nog in haar blootje...

Met twee gebreide paaseieren

Klaar om op de post te gaan

 

6 opmerkingen:

 1. Oh wat knap die paashaas, helemaal super,en die erwtensoep past goed bij het weer! Groetjes Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ach, wow......wat is het een schatje geworden, en dan met die leuke paaseieren erbij. Carlos en Arne worden op slag verliefd op dit haasje :-)
  Ik heb een proefabonnement van 3 maanden op de Landleven, ik ben er ook weg van, echt zo'n blad waar van alles en nog wat in staat, en de sokken.....ga ik niet aan beginnen, ga wel naar de winkel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vadaag kreeg ik ook een linkje met het paasboek van Arne en Carlos, jij bent er maar snel bij! (of ik laat?!). En knap van de sokken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Marjon,

   Via Twitter zag ik een oproepje van Tirion: brei een eitje en een haasje en ontvang het nieuwe boek van Arne en Carlos. Morgen is de uiterste inzenddatum, dus ik hoop dat ze flink wat haasje en eieren zullen ontvangen. Dat is toch een leuke promotie, na het succes van de kerstballen. Maar diep ik mijn hart zou ik zelf een leuk haak- en breiboek willen maken. Wie weet ooit!

   gr

   Antoinette

   Verwijderen
 4. hoi, wat een schatje! zit dat hempje en dat vestje er ook bij in dat boek?
  gr. wallie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Wallie,

  Ik heb alleen het patroon van een haasje en eieren gekregen, hempje en vestje en het motief van de eieren is eigen bedenksel. Als ik het boek heb zal ik er ongetwijfeld nog iets van laten zien.

  groetjes,

  Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen