Zoeken in deze blog

woensdag 4 januari 2012

De grannies vorderen gestaag...

... maar ik ben er nog niet helemaal uit wat het nu gaat worden. Voor een sjaal mag het wel “wolliger” zijn. De doos met restjes slinkt als sneeuw voor de zon.

 

Verder ben ik weer volop aan het werk na een weekje vakantie. Binnenkort is de Paperworld in Frankfurt en daar moeten nog een aantal projecten voor worden afgemaakt. 

Vorig jaar ben ik samen met man en kinders naar de Paperworld geweest, toen hebben we een weekendje eraan vastgeplakt. Overnacht in Wiesbaden, vlakbij Frankfurt. Sjieke stad, erg leuk om te shoppen!


Een paar foto's, ik werd helemaal hebberig van de stand van MaskingTape, al die rolletjes kleurige washi tape. Zo mooi en zo simpel.


Moodboards en sfeertafels (verboden te fotograferen!)

Linksboven: eieren beplakt met washi tape
 

6 opmerkingen:

 1. WOW...dat is echt smullen zo'n beurs. Ik heb nog nooit van paperworld gehoord.....en nu....had ik het maar niet gehoord :-)...hier wil toch iedereen naar toe, ligt alleen niet naast de deur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat ik daar niet heen moet. Zo'n masking tape stand zou mijn faillissement betekenen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Helga en Inge,

  Er is jammergenoeg helemaal niets te koop voor particulieren op de Paperworld, het is een beurs voor bedrijven in papier-, hobby- of kantoorartikelen. Ik kreeg één rolletje washi tape, blijkbaar omdat ik zo zat te kwijlen. Verder heb ik daar verschillende klanten bezocht en mijn ogen uitgekeken want er is zoveel te zien aan trends, mooie papiertjes, stempels en vanalles.

  Groetjes,

  Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh...:-(
  Wel goed nieuws voor mijn portemonnee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha die Antoinette,

  Hopelijk komt deze reactie eindelijk door... Wat zien die gehaakte blokken er prachtig uit. Dit heb ik vroeger op de basisschool ook nog gedaan. Ook ik ben een haakster/breister/borduurster...

  Prettig weekend alvast en groeten,
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wooow wat zijn de grannys leuk.Super mooi de kleurtjes ook.

  groetjes Conny

  BeantwoordenVerwijderen